GOTT NYTT ÅR!

nu åker jag till moster, sen hoppas jag på att jag åker vidare till virserum ikväll...
jaja, ni får ha en bra nyårsafton. det ska jag ha !
puss på er, och ta det lugnt :)

...2008

nu ska vi se vad jag kan komma ihåg för saker från 2008... kan bli en del jag glömmer... minnet ni vet (a)

  •  i början av året tillbringade jag många dagar med nathalie, sandra, jennifer, mathilda, och även karin&isabell ibland...  vi kollade för det mesta på bandy...
  • och så hade vi ju våra "fester"... vi tjejer tsm med killarna.. daniel,martin,bempa,putte,sumpan o dom .... haha :')
  • i februari ngn gång, så hade vi fotbollsturnering, i virserum mot virserum,hultsfred och målilla...
  • vann innebandyserien, alla matcher utom sista vann vi... bästa laget, helt klart :') för ingen i ibk svala hade tidigare vunnit serien :)
  • mamma& jag va i västervik ngra dagar,hos moster,ida&tilda. riktigt roligt :)
  • kalmar med jennifer,mathilda,nathalie,sandra,karin&isabell i februari ngn gång. :)
  • mötte föräldrarna i innebandyn...
  • var på komunhuset med klassen och nea och jag fick en ny bästis....nämligen bo bergman ;d hahahha
  • sandras,fridas&min nyttighetsdag som aldrig blev nyttig (a)
  • körde go-cart med innebandylaget, och jaa.. jag var nog lite vild i kurvona ... (a)
  • spelade fotboll i klassen några kvällar i april ...
  • var med jennifer,isabell&sandra. vi spelade fotboll mot daniel,martin&putte.. dom var hos oss på kvällen med. dagen efter vart inte sådär jättebra :/
  • va hos nicha, åt thailändsk mat och sånt :)
  • och så började ju speedwayn med, så det blev att gå på den med mina kära vänner, många tisdagskvällar :)
  • fyllde år, 23 april och fick mig en bärbar data, som har använts flitigt (a)
  • valborg med mina bästa, träning,sen majbrasa, sen sov vi hos isabell :)
  • fotbollssäsongen drog igång. min första match ... och vi vann med 4-3 :)
  • min sko åkte i i sjön, i lillesjö. men den kunde tydligen flyta riktigt bra... fick hjälp av tilda så vi rodde ut mitt på sjön och hämtade den... vilket äventyr ;)
  • övade till showen i skolan, väldigt mycket ...
  • första doppet i lillesjö, 11 maj :)
  • showen i medborgarhuset 15 maj. "mixed mess show". gick verkligen bra ! många skratt både på övningarna och på genrepet och under showen ... vill tillbaks till den tiden :')

    än är jag bara på maj... fortsätter sen .... :)

nyårsafton!

jaha, jag får väll önska er ett gott nytt år.



just nu sitter jag och är väldigt arg på mamma, eftersom jg troligtvis inte,får åka till sia ikväll :@
bara för att vi ska till moster, åååååh :@

tisdag kväll

hallå där. bilder från dagen kommer imron. godnatt :*

tisdag igen

hallå där ute, nu äre tisdag igen (:  igår vart de måndag, och alice och jag drog till virserum, under vissa omständigheter. men den storyn får ni läsa på bdb ist,  http://annaandeersson.bilddagboken.se . jaja, vi kom iaf dit&hem . som tur va ;)
och nu tror jag att jag ska gå och duscha, sen ska nog pappa och jag till vimmerby. ska fixa ngt t tv;n och byta ngt och jag ska köpa mig ett par jeans-tights (: sen efter dt ska jag va med mathilda (: så vi hörs ikv eller nått :) ha n bra dag, pusshej 

måndag morn.

hallå på er! vaknade för en timme sedan eller något sånt... känner mig skapligt seg faktist..
igårkväll vart nea&jag hos elin. vi gjorde inget speciellt, men ett tag fick vi (ganska mkt) överenergi. haha, och då kan de gå som de går ;-) nemen vi satt och pratade, skrattade, satt vid datan, lyssna på musik, prata i telefon, dansade (?) och massa ... haha :-)  riktigt trevligt, min kamera vart ju självklart med så det kommer några bilder . . . menmen,  idag vet jag inte vad som händer. :) vi får se. men vi hörs. pussar.




den sista bjuder jag på ;) haha.


god natt,

god natt mina vänner, och alla andra. 
"det finns inga främlingar,bara vänner man inte känner."



ojojoj.

hej allihopa. har verkligen inte haft lust för att sitta vid datorn nu, har inte suttit på en vecka eller ngt. haha. skillnad mot förut när man satt 7 gngr om dan eller ngt... men jaja, det har vart julafton sen jag skrev sist. fick mig en Nikon D60,mp4,kläder,pengar,presentkort...och småsaker :) min jul har vart jättebra! 
annars har jag typ vart med nea och så. och igår vart jag med alice,zara&helena. sen på kvällen bara med alice& nea. så då hade vi damp (ovanligt?) ;) haha. idag vet jag inte vad som händer. fårse. föresten så vart kajsa och jag i kalmar i fredags. köpte en wesc-hodd. blå med rosa. fresch ;) och en stor crocker-tshirt. vi åt på juventus (x2) och kollade på bio på kvällen, mkt bra dag :) jaja. bi hörs. puss


söndag, 21 dec.

hejsan allihopa. har inte skrivit här sen förra lörda'n. dåligt av mig. men har haft mycket annat,och inte mått så bra... har inte suttit vid datan alls vissa dagar. märkligt egentligen... jaja, har vart o handlat julklappar en del i veckan. och t mig själv köpte jag lite med.. ett par "jeans"-svarta med dragkedjedetaljer. 2 par trosor. nytt skidställ-McKinley jacka+skidbyxa-vitt,rosa detaljer. och i går köpte jag min efterlängtade Friis&Company plånbok :)  iaf,så har helgen vart super. i fredags sov jag hos elin, men johannes&robert va med där på kvällen. och igår vart elin o jag i vimmerby. sen på kvällen vart jag ute med nea,vi brar snacka,snacka,snacka&snacka. sen åkte vi t målilla, t bandybanan. sen va vi där ett tag och sen kom johannes,eric&robert o då gick vi t erika. tack för en superhelg allihopa :) idag blire nog att slå in lite julklappar&sen kanske träffa nea :) ha det bra. puss:)

lördag. lucia

hejsan! idag vart de match, mot stockaryd. vann med 11-2 . själv gjorde jag ett mål. och dom tryckte mig över sargen 2 gngr. och dom höll på o mucka hela tiden -.- haha. men nu måste jag byta om, sen blire lucia hela kvällen:)

fredag kväll

tja:) luciagenrep i kväll,3 timmar :o har ont överallt haha;) sen hem och kolla på idol. både alice och kevin är superbra,men det blev kevin som vann :-) men alice kommer lätt få skivkontrakt ändå:) jaja,ska lägga mig nu. pusspåer.

fredag

hejsan mina vänner :) idag på morgonen,så vart jag försenad igen! duktigt ju ;p så jag skulle gå på vid törnvals o ta bösebo t den andra bussen. kajsa med :) så vi satt oss på den och när vi kom t skolan så vart redan våran andra buss där,och den körde när vi kom så vi hann inte gå på den. så det blev att åka över bösebo t skolan. så kajsa och jag satt och pratade om allt mellan skidor&solarium. haha. vi bestämde att vi skulle sola solarium efter skolan men det blev inte så sen. ska göra de på söndag ist. men sen i skolan hade vi so,sen vart de luciatåg. lite roliga inslag i de me. haha. sen vart de språk, alltid roligt när man har bempa&martin bakom sig. haha, mkt roliga människor det! sen hade vi lunch,bestående av risgrynsgröt. det är gott (a) sen hade vi idrott,och när alla bytt om och gått in i hallen,så säger jimmy att vi inte får va i sporthallen så det är bara at byta om och gå ut. så vi skulle ha snöbollskrig! och jag hade tights&tunika typ. jättebra kläder t snöbollskrig. men elin och jag vart inne i skolan lite så vi va bara med ett tag. och så mula ricky mig. haha. i ögat ;o sen hade vi svenska,satt i datasalen och skrev sagorna. sen slutade vi, och då åkte jag med kajsa hem. så kom hem tidigt idag. sen ha jag bara suttit här och nu ska jag äta sen äre luciagenrep. sen ikväll blir det nog kolla på idol. men vi hörs. puss.

tåstudsarn? ;d

torsdag.

hejsan. förlåt att jag inte skrivit idag,men det har vart ngt fel med min blogg. men det är fixat nu. imorse så blev jag försenad,så när klockan var några minuter i halv så märkte jag att klockan var så mycket som den var och fick panik! jag var inte ens klar. så jag fick gå på bösebobussen och åka med den t skolan,sen byta t vanliga där. sen satt jag ju såklart med min kajsa,hon är bra hon :-) sen väl i skolan så började vi med matte,men jag gick t caféterian och åt först,hann nämligen inte äta upp min frukost ;d sen efter matten hade vi håla,elin och jag satt bara och kollade kläder typ. haha. Sen va de engelska,segt de. . . sen tyska sen lunch,och sen idrott sen svenska,men va bara med lite på svenskan,mamma kom och hämtade mig,skulle t tandläkaren. efter tandläkaren så provade jag en klänning,love it! svart grund,vita blommor med lila detaljer,sitter åt upptill och blir vidare nertill. kostade 600 men det vart 30% så klart jag slog till :-D ni får nog se den imorn. Köpte lite mer med vi hörs. Pusspåer.

paniiiiiiiiiik !

kom på att jag har 30 st tyskaglosor t på fredag,och jag har inte övat ett skit?
borde jag kanske börja öva? -.-

onsdag kväll

skola idag som vanligt, snöbollskrig en hel del. haha ;) hade roligt med elin,ida,mika,nea&alice på lunchen. hoho ;)
fick träffa saga,helena&hedvig o dom med :') jaja, det är iaf snö det är riktigt bra,hoppas på skidsäsong snart ! väldigt snart (a) efter skolan vart jag med sandra,vi spela gh. sen va ja hemma & åt sen stack vi t pulkabacken, haha :D riktigt härligt :') 
sen gck vi t sandra och tog lite kort. kanske lägger in dom ngn dag :) har nyss beställt ngra julklappar. :) 
imorn är det skola,sen träning. pusspå´t. haha :) men vi hörs. pusshej.

onsdag morgon

Sitter på bussen med världens bästa kajsa :-)<3

tisdag kväll . . .

har nyss kollat på sista avsnittet av House. så grymt bra de e :-D love it. innan så vart de luciaövning,gick väll bra. jessica&zara och jag hade ju lite roligt ibland med. haha ;-) sen efter kom mormor morfar,mormor hade bakat mina favoritkakor. hon är bra hon :-) ska väll snart gå upp t sängen. jaja,vi hörs. Pusspåer

tisdag eftermiddag

hejsanhoppsan. sitter och inte gör ett skit. ska snart ner o äta,sen luciaövning i kyrkan. skolan idag har vart chill. 
fick håla halva bilden med, och på musiken hade vi tävling&kareoke, mkt kul ;) men annars har dagen bara rusat iväg... 
idag fick jag reda på att jag ska kunna 20 kemiska förkortningar tills imorn. om man bara får ett fel får man göra om. lycka t mig . hahaha. och typ 30 tyskaglosor t fredag och jag hittar inte böckerna. duktigt. jaja. vi hörs. pusshej.

tisdag

Har so med sven:( hahaskriver sen;)

godnatt sverige

ligger just nu i sängen och lyssnar på takida :* perfekt att somna till,iaf för mina öron. och det är inget fel på dom vad jag vet?(a) haha. men vi hörs imorn, godnatt sverige. förövrigt så är curly sue världens absolut bästa låt. jag menar det jag säger.

i've got a reason to cry.

All this time All this time with you Really loved me Despite my faults and you knew And you're not coming back I got a reason to cry The bottle's empty The bottle's empty and cold Just like I've been Since I heard that you died alone Finally home now And I try to accept that you're gone Wish I could have Been there for you all along With your back against the ground All I want All I need Is to make you breathe All that I want All that I need Is to make you breathe Yeah you failed somehow But I know that you tried And you're not coming back I got a reason to cry All this time All this time with you Really loved me Despite my faults, you knew With your back against the ground All I want All I need Is to make you breathe All that I want All that I need Is to make you breathe, yeah It's all that I want It's all that I need Please begin to breathe All I want All I need Yeah yeah...

måndag,träningsdags

hej&hå. har inte gjort ett skit i eftermiddags förutom att suttit vid datorn. vilket liv man har ... haha.  har nyss ätit,ska gå och packa väskan t träningen&byta om nu... se träning i en timme. det behövs nu känner jag. jaja. vi hörs senare. då är jag nog aningen tröttare,men ändå piggarre. men vi hörs mina friends :)

måndag,på bussen.

hejsan friends :) sitter på bussen hem från skolan. skapligt segt,varmt äre med. bussresorna är bland det segaste på dagen. men det beror helt på . . . men fick iaf reda på engelskaprovet förut,och det gick kanon :-D denna veckan är lugn,bara en läxa. några glosor på tyska. måste plugga lite på dom sen. men hörrni,vi hörs. pusstjao

skolan

sitter i uppehållsrummet. ska snart ha biologi. efter det är det engelska,sen svenska. sen slutar vi. härligt! i eftermiddag tror jag att jag ska göra julgodis(a) eller åker mammi och jag och handlar. men sen är det träning iaf. behövs nog:) men vi ses. puss

måndag morron....

hejsan. sitter och äter frukost, måste kila t bussen nu. och datan dör snart- orkar inte hämta sladden (a) haha. vi hörs senare. puss

söndag kväll

dagen har varit superlugn. verkligen superlung... förmiddagen spenderades framför datorn. sen har jag städat lite på rummet...måste börja plocka ihop lite saker o lägga i lådor,hoppas på att få mamma&pappas rum,det är större... har redan en plan på hur det ska se ut... en vägg ska va fondvägg, ngn mönstrad sak..har funderat på att rummet ska gå i svart-vit-grått med lite antingen mörk-rosa/ceris eller rött... har ganska mycket röda saker,och det är lättare att hitta röda saker,spec i samma nyans och så.. men vad tycker ni? ni kanske tycker något helt annat? men jag vet hur möbleringen ska va ,och vad som behöver köpas... 
annars har jag bara suttit och gjort typ 30 mattetal..snacka om segt...  men sen tog jag mig en varm dusch, och sen åt jag en lussebulle&drack varm mjölk med honung (a) mumms :* och nu ligger jag i sängen med datan i knät..börjar bli lite småtrött,så ska nog stänga av burken och nana (a) imorn blire skola, segt like always..men får träffa alla :) jaja. vi hörs och syns. godnatt mina vänner...
                                          
parfymerna på bilden,är nu mina (a)

söndag.

hejsan på er. sitter vid köksbordet och kollar igenom massa bloggar. har fastnat väldig för amanda bergs blogg! 
men nu måste jag sätta mig och göra typ 30-40 mattetal. bråk t på köpet. jag gillar´t inte. rädda mig från skiten tack!
annars idag så kommer det nog bli en lugn dag. vi hörs senare. ha det bra.

saturday.

hejs,igår&idag vart bra. orkar inte berätta. problem igår.. i'msry! vi höres.

fredag!

hejsanhoppsan :) kom hem från skolan nyss. har vart ganska lugn dag, började med adventsgudstjänst i kyrkan. hampus&bea sjöng underbart fint!sen hade vi språk, det va slappt idag kan man lugnt säga. lyssnade på musik hela lektionen,fick godis,och fick sluta 20 minuter tidigare. deni (a) haha. sen vart de lunch,sen idrott,då åkte vi skridskor. gick ganska bra, lärde mig lite med översteg&stanna (y) haha. sen har vi ju våra skridskoproffs i vår klass. så man har ju ngra att lära sig av, och främst något att sträva efter. haha. nehe,nu ska jag värma lite mat. sen åker jag t karin. ska va med henne&mathilda. blir nog bandy! sen sova hos karin :) jaja. ni får nog inte något mer inlägg idag. men imorn så :) vi hörs. ha en fortsatt trevlig fredag :) 

onsdag kväll

hej kära vänner. stack t sandra i ef,o lirade GH med henne,nea&alice. fett nice :) sen blev sporthallen ikväll,fick inte träna. har ju vart sjuk så. men jennifer och jag satt på läktarn o kolla på. alltid så underbart roligt med min fru (a) haha. efter hade man lite roligt utanförsporthallen med massa folk! ojojoj vilka skratt man kan få med min underbara kusin :'D ah. sen när jag kom hem så skulle jag hjälpa mammi o martina med en sak t deras julfest imorn. skulle nämligen koppla in kareoke mm. det slutade med att jag var där i typ 2 timmar och sjöng . haha. roligt de me. men nu ska jag nana. godnatt. kyss.

torsdag,med smältande snö...

hejsan! nyss hemkommen från skolan nu. haft jouren i skolan,ganska jättesegt om jag får säga det själv.
men man hade lollo vid sin sida,och det gjorde dagen klart mycket bättre. hon är så härlig! :) fick sluta
tidigare på svenskan som vanligt,så vi hann med tidiga bussen,som alla andra torsddagar nu förtiden.
våran svenskalärare mogge är helt klart bäst . han är cool med. fick tbx svenskaprovet med. 14 av 17.
ganska nöjd eftersom jag inte övat nästan någonting.... hade engelskaprov,och det gick nog ganska bra
hoppas jag. var nog lite för nervös innan. borde tatt de lugnare. jaja. mammi är hemma&har vart ledig idag
så det är lite julmysigt hemma. i like it. ska nog t sandra en sväng snart o lira GH. puss på det.
vi hörs ikväll. pusspåer :*
Vad ska ni göra ikväll?:)
koftan på bilden är från Fox, 1140:- 
den får mer än gärna bli min i jul (a)
                  

onsdag eftermiddag.

hejpåer. vill tacka lisa hemskt mycket för hjälpen med designen&headern.
igår satt jag ett tag o försökte få in min header på bloggen men nej det gi-
ck inte. så idag fick lisa hjälpa mig,det var uppskattat måste jag säga :)

jag vet inte om jag ska till skolan imorn... har ju engelska-prov och jag kä-
ner absolut inte för att göra det senare. men sen har man jouren imorn i
skolan med,och det känner jag verkligen inte för. gå runt o städa? nejtack.
det vore minst sagt underbart att ligga hemma i sängen istället...men men.

håller på och fixar lite på mitt rum nu,har skruvat ner en lampa o så. så just
nu ser det ut som ett bombnedslag mer än vanligt. mitt nattduksbord står
mitt i rummet. inte så nice. haha. och så ligger det papper och böcker på
golvet överallt. ni vill inte va i mitt rum nu (a) 

nu kom mammi hem,och hon ska fixa plättar t mig. det är goodie.
vi hörs senare, pusstjao ♥

onsdag

godmorgon,säger jag när klockan är halv tolv. ojojoj. nejmen ligger hemma i sängen o är sjuk. så jag antar att det blir att ligga här hela dagen,med en kopp te&ngn bra film. just nu försöker jag få på en film på datan men nej det funkar inte.  hela datan hänger sig, så det känns inte så bra just nu. i eftermiddag hoppas jag på att mami sticker t moster o hämtar mina parfymer. vore toppen :) fårse om ja ska t skolan imorn,har engelskaprov dåh... känns inte så lockande att sitta inne o göra ett prov med ond hals o rinnande näsa? mje,vi fårse. haha. på fredag blirdet nog karin om jag är frisk :) de hoppas vi på!
- och aldrig blir man för liten för adventskalendrar,själv har jag min paketkalender&en chokladkalender. det är bra det!

måndag

hejsan, har inte haft så mycket tid att skriva här i helgen,så nu får ni veta en del vad som hänt.
i fredags åkte jag t elin,vi va hos henne,och hade allmänt kul ;) sen åkte vi med andreas t virserum&kollade på damernas match, svala vann såklart :D sen efter åkte vi t gården,sen stog vi o snackade med eve,philip,o johanna ett tag. ah sen åkte jag hem.
lördags var det julskyltning,supermysiigt,och lite godsaker där med (a) ;) 
och i går,så vart de match i västervik,åkte buss dit,och vi hade det väldigt trevligt med julmusik o allt ;)
matchen vann vi,med 4-2. och efter hade emma&jag brottom t tveta,jag skulle sjunga&hon läsa.
det gick bra att sjunga,sjöng solo på en vers :) efter de vart de tv&slapp.
i morse mådde jag riktigt piss,oh jag sommnade om typ 7 gngr ;d haha. 
men gick t skolan iaf, mådde bättre sen, men har huvudvärk än ... så de blir ingen träning för mig.. men åker ner o kollar lite iaf. jaja, vi hörs. tjaooo.


- i en helt ny värld.


RSS 2.0